Massage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage geeft u energie, en kan uw spanningen van werk of prive doen vergeten. Hoofd-, nek- en schouderspanningen worden verlicht. Ontspanningsmassage bevorderd de bloedcirculatie en voert afvalstoffen beter en sneller af. Uw spieren worden soepel en uw energie kan weer vrij stromen. Na afloop voel je je heerlijk en diep ontspannen. Je geest is vrij en je krijgt een opgewekt gevoel.

Met een ontspanningsmassage werken wij samen aan uw gezondheid.

Gun jezelf een moment van rust en verlichting. Zeker voor, tijdens of na een drukke periode, grote prestaties of belangrijke beslissingen.


Sportmassage

Sportmassage is er voor zowel de sporter, als niet sporter om uw lichaam in optimale conditie te brengen. Dit kan zijn om uw lichaam voor te bereiden om een prestatie te leveren, maar kan ook gebruikt worden om het lichaam zo snel mogelijk te laten herstellen na een belasting. Het doel van de massage bepaald de handgrepen, de snelheid en intensiteit waarmee gemasseerd word.


Zwangerschapsmassage

Zwangerschap is een unieke tijd in je leven. In je buik groeit een kindje en dat voelt  bijzonder en speciaal. Je lichaam gaat veranderen. Door hormonale veranderingen wordt alles losser en soepeler om het lichaam voor te bereiden op de bevalling. Veel voorkomende klachten hierbij zijn pijn in de nek, – rug, - bekken, vocht vast houden, kramp en slecht kunnen slapen. Door een aangename zwangersschapsmassage met speciale technieken geeft dit verlichting tegen pijn- en lichamelijke klachten. Voor de aanstaande moeder verbeterd de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller en beter het lichaam kunnen verlaten. Het is rustgevend en u ervaart een geluksgevoel door het vrijkomen van het gelukshormoon, oxytocine.

 
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Massages